ČLANSTVO

Agram Club jedinstven je u ovom dijelu Europe.

Zdravlje za nas ima puno značenja. Zdravlje ne znači samo dobro se osjećati fizički i psihički, već živjeti aktivno, ispunjeno, opušteno i u ravnoteži. Agram Club postoji radi Vašega zdravlja na svim razinama. Kako bismo na optimalan način ostvarili puni potencijal, prostori, sadržaji i ekskluzivne usluge Cluba dostupni su samo njegovim članovima.

Zašto se učlaniti?

Svakodnevni život na brojne načine troši našu energiju, puni nas stresom i izbacuje iz prirodne ravnoteže. U Agram Club dolazite obnoviti energiju i ravnotežu te se vratiti svome prirodnome stanju i najboljoj verziji sebe. Ako se želite rekreirati, vratiti u formu, pronaći svoju oazu mira, priuštiti sebi vrhunsku njegu i tretmane ili sve nabrojeno odjednom, kod nas ćete pronaći idealne uvjete. Učlanite se i osjetite sve mogućnosti podizanja kvalitete života na jednome mjestu.

Trajanje članstva

Članstvo je moguće ostvariti u trajanju od jedne godine, šest mjeseci ili tri mjeseca.

Osiguran parking i garaža

Svim našim članovima na raspolaganju je 220 parkirnih mjesta u podzemnoj garaži.

Zainteresirani?

Pošaljite nam upit i priuštite si članstvo u ekskluzivnom klubu koji pruža vrhunsko iskustvo na svim razinama, bilo da je u pitanju redoviti sportski team building, individualan trening i tretman ili samo opuštanje od zahtjevne svakodnevice.

Pošaljite upit