SPA SVIJET

Harmonija duha i tijela, buđenje osjetila, opuštanje i detoksikacija organizma esencijalna su potreba svakoga od nas. Utažite svoju potrebu u luksuznim prostorima našeg Spa svijeta i pružite sebi tretman kakav zaslužujete.

25 m

dug bazen

Za kvalitetu treninga plivanja i relaksacije važno je da se krećete slobodno i nesputano.

5

sauna

Jedinstven ambijent i užitak za sva osjetila.

35 RELAX

ležaljki

Ponekad je opušteno ležanje najbolja aktivnost koju možemo darovati tijelu umornome od užurbane svakodnevice.

25-metarski bazen

Plivanje je jedna od najzdravijih tjelesnih aktivnosti. Istodobno jača sve mišićne skupine i kardiovaskularni sustav, stabilizira krvni tlak i povećava kapacitet pluća. Nakon plivanja, osvježite se u Vital baru i odmorite duh i tijelo u opuštajućem ambijentu.

wellness & spa

Od saune do hidromasažnoga bazena, sve je podređeno Vašoj relaksaciji i osjetilima.

01
ledena fontana

Nakon svake uporabe tople saune, tijelo zahtijeva hlađenje. Poslužite se mrvljenim ledom za masažu iz ledene fontane kojim ćete potaknuti cirkulaciju i bržu detoksikaciju organizma. Nakon ledene masaže uživat ćete u potpunoj opuštenosti mišića.

02
relax zona

Nakon boravka u nordijskoj relax zoni, prepustite se vodenim krevetima.

03
jacuzzi

Kupanje u hidromasažnom bazenu u Spa zoni Agram Cluba potpuno je drugačije iskustvo od onoga u klasičnom bazenu. Voda toplija od bazenske u kombinaciji s vodenim i zračnim mlaznicama opušta tijelo i um čime stvara jedinstveni ritual.

04
tuš doživljaja

U Agramu Clubu i obično tuširanje postaje jedinstveni doživaljaj. Prilagodite mlaz tuša svojim željama, prepustite se svjetlosnim efektima i uživajte svim osjetilima.

VIP spa

Za savršen doživljaj wellnessa potreban je ugodan i intiman prostor.

Takvim ugođajem odiše izdvojena VIP zona, luksuzno wellness iskustvo za dvoje. Prepustite se užitku u potpunoj privatnosti i diskreciji s partnerom ili u odabranome društvu.

Private ritual

60 min.

 • finska sauna
 • jacuzzi
 • tuš doživljaja
 • grijani vodeni ležaj
 • spa snack
 • pjenušac

Luxury ritual

90/120 min.

 • spa ritual
 • sauna pilling
 • Duo masaža
 • spa snack
 • pjenušac

saune

Prepustite se toplini, aromama i vodenim ritualima i otkrijte novu razinu wellness doživljaja.

finska sauna

saznajte više zatvorite

Minimalistički uređena suha drvena kabina idealna je za one koji uživaju u finskoj tradiciji sauniranja na najvišim temperaturama.

15

minuta

80-100° C

Stupnjeva

do 10 %

vlažnost zraka

Kamenje na peći povremeno se zalijeva vodom kako bi para iz vrućega kamenja ovlažila kabinu i potaknula jače znojenje tijela. Boravak u finskoj sauni djeluje smirujuće, stimulira cirkulaciju, smanjuje napetost mišića i potiče detoksikaciju organizma.

Optimalno vrijeme boravka: 15 minuta, uz maksimalno 3 ulaska te hlađenje i opuštanje između ulazaka.

bio-aroma sauna

saznajte više zatvorite

Bio-aroma sauna savršen je izbor za one kojima je finska sauna prevruća, a parna kupelj prevlažna. Za dodatan doživljaj, zrak je obogaćen opuštajućim aromama.

10-15

MINUTA

60-80°C

STUPNJEVA

30-40%

VLAŽNOST ZRAKA

Temperatura saune postiže se grijanjem iz električne kombinirane peći koja otpušta vodenu paru i proizvodi ugodnu polusuhu klimu.

Bio-sauna posebno se preporučuje za opuštanje i pomoć pri liječenju kroničnih tegoba koštano-mišićnoga i dišnoga sustava.

Optimalno vrijeme boravka u bio-sauni je od 10 do 15 minuta uz maksimalno 3 ulaska te hlađenje i opuštanje između ulazaka.

himalajska infracrvena sauna

saznajte više zatvorite

Oni koji žele potpuno drugačije iskustvo saune, pronaći će ga u himalajskoj sauni baziranoj na infracrvenome zračenju.

do 30

MINUTA

Infracrveno

ZRAČENJE

84

PRIRODNIH MINERALA

Toplina u sauni stvara se s pomoću svjetlosti i izravno zagrijava tijelo, bez zagrijavanja zraka. Terapija prodire duboko u tijelo, a upotebljava se za ublažavanje posljedica reumatizma i napetosti mišića. Često se upotrebljava i u kozmetičke svrhe jer poboljšava učinkovitost brojnih tretmana kože.

Himalajska sol povećava protok kisika do mozga i ublažava glavobolju, poremećaje cirkulacije, nesanicu i stres te probleme dišnog sustava.

Infracrveno zračenje upotrebljava se i kao terapija za medicinsko ublažavanje posljedica reumatizma, napetosti mišića i slične boli.

Boravak u himalajskoj infracrvenoj sauni je jednokratan i traje do 30 minuta.

aroma parna kupelj

saznajte više zatvorite

Poznata kao turska kupelj, kabina za sjedenje ili poluležanje blagih temperatura prikladna je i za najosjetljivije posjetitelje. Zrak je oplemenjen visokim postotkom eteričnih ulja.

10-20

MINUTA

45-50° C

STUPNJEVA

100 %

OPLEMENJENE PARE

Idealna kombinacija toplinskoga zračenja iz zidova i klupa te visoke vlažnosti zraka u parnoj kupelji dovode tijelo do blagoga znojenja čime se pospješuje oslobađanje toksina.

U parnoj kupelji tijelo se znoji i ispušta tekućinu, ali prima vlagu kroz otvorene pore, što stvara izvanredne učinake na kožu. Zbog blagih temperatura prikladna je za ljude koji imaju problema s krvnim žilama i srcem.

Optimalno vrijeme boravka u aroma parnoj kupelji je od 10 do 20 minuta, uz maksimalno 3 ulaska te hlađenje i opuštanje između ulazaka.

Vital bar

Ponekad se želimo rekreirati, a ponekad samo - relaksirati. Stopite se s opuštajućim ambijentom našega Vital bara i počastite se sočnim smoothijem.

savjeti

Mir

Za što ugodniji boravak u Spa zoni, potreban je potpuni mir. Poštujte pravila ponašanja, druge goste i njihovu potrebu za opuštanjem.

Dolazak u Agram Club

Molimo Vas da planirate svoje tretmane i na vrijeme ih rezervirate. Na naručeni termin dođite 30 minuta ranije kako biste se pravilno pripremili za tretman.

Poštujte svoje zdravlje

Ako imate određene zdravstvene probleme ili ste trudni, molimo Vas da o tome unaprijed obavijestite djelatnike Agram Cluba. Sve sadržaje Spa centra upotrebljavate na vlastitu odgovornost.

Higijena

Molimo Vas da se pridržavate higijenskih pravila prije i poslije upotrebe svih sadržaja i usluga.

Otkazivanje

Tretmani koje ste odabrali rezervirani su samo za Vas. Molimo Vas da nas najmanje 24 sata ranije obavijestite ako želite otkazati termin ili promijeniti vrijeme dolaska. U suprotnom će Vam biti naplaćen puni iznos tretmana.

Agram Club odjeća

Po svakom dolasku imate pravo na ručnik, ogrtač i papuče. Ako je potrebno, djelatnici Agram Cluba osigurat će Vam odgovarajuće donje rublje, uz poštivanje Vaše intime. Molimo Vas da odjeću, ogrtače i ručnike koje dobijete, nakon upotrebe odložite na za to predviđeno mjesto.

Privatne stvari

Sve vrijedne predmete odložite u garderobama. Agram Club ne odgovara za izgubljene predmete.

Korištenje sauna

Prije upotrebe sauna pročitajte upute za korištenje u Pravilniku o kućnom redu ili se posavjetujte s djelatnicima Agram Cluba.