FITNESS

U modernome i inspirativnome fitness okruženju jednostavno je održavati formu duha i tijela. Motivirajte se i dosegnite najbolju verziju sebe grupnim i individualnim programima skrojenima prema Vašim ciljevima i potrebama.

400 m2

površina

Prozračna i moderna teretana pruža dovoljno mjesta za aktivaciju svih Vaših mišičnih skupina.

Više od 100

Sprava

Tijelo je jako koliko je jak njegov najslabiji dio i zato je važno omogućiti trening svakog mišića kojim raspolažete.

Naši

treneri

Stručnjaci fitnessa tu su da bi se trening prilagodio Vama, da biste mogli postići najbolju i najsnažniju verziju sebe.

individualni programi

Svatko je drugačiji pa se treneri Agram Cluba maksimalno posvećuju upravo Vama.

01
Teretana

Na drugome katu Agram Cluba naići ćete na prostranu teretanu podijeljenu na dva dijela koji će zadovoljiti sve Vaše fitness apetite. Prvi dio jest dvorana opremljena vrhunskim kardiospravama i kavezom za funkcionalne treninge. U drugom dijelu pronaći ćete najmodernije trenažere za rekreativnu i funkcionalnu upotrebu.

02
Osobni trening

Dvorana za individualne treninge odvojena je od drugih korisnika što Vam omogućuje potpunu privatnost i fokus. Osobni trener s Vama najprije prolazi dijagnostiku tjelesne forme nakon čega izrađujete detaljni plan treninga. Uz pomno praćenje rezultata, na sigurnome ste putu do željenih ciljeva.

03
Izrada plana vježbanja

Osim što vjerujemo u cjelokupni pristup zdravlju, u Agram Clubu iznimno cijenimo individualni pristup. Naši treneri podijelit će s Vama svoje znanje te iskustvo i pomoći Vam da izradite plan vježbanja u skladu s Vašom tjelesnom formom, ciljevima i potrebama.

04
Dijagnostika tjelesne forme

Prvi korak u postizanju idealne forme jest spoznaja stanja i mogućnosti vlastitoga tijela. U Agram Clubu prolazite detaljno testiranje funkcionalnosti pokreta, posturalnu analizu i analizu sastava tijela.

Fitness dvorana

Vrhunski opremljena i moderna fitness dvorana omogućit će Vam treninge koji osnažuju vaše mišiće i jačaju kardiovaskularni sustav.

Grupni programi

Zajedništvom je lako postići bilo što - pa i ostvarenje svojih fitness ciljeva.

01
Korektivna gimnastika

Loše držanje, sati provedeni u sjedećemu položaju i nedostatak fizičkih aktivnosti glavni su uzrok bolova i oštećenja lokomotornoga sustava. Korektivna gimnastika je kineziterapijska metoda za očuvanje i poboljšanje zdravlja mišića, kostiju i zglobova te sprječavanje novih oštećenja.

02
Boot camp

Boot Camp je visokointenzivan, intervalan kružni trening oblikovan po uzoru na američke vojne kampove. Iznimno je učinkovit za sagorijevanje kalorija, smanjenje masnoga tkiva i poboljšanje kondicije, snage, izdržljivosti i držanja tijela.

03
Body weight

Body Weight funkcionalan je trening tijekom kojega se izmjenjuju vježbe visokoga i niskoga intenziteta s intervalima aktivnoga odmora. Trening kombinira vježbe snage i izdržljivosti s pomoću vlastite tjelesne težine. Sagorijeva masne naslage, zateže i oblikuje tijelo te poboljšava kardiovaskularnu izdržljivost.

04
Glute i abs

Glute i Abs treninzi kombiniraju vježbe visokoga i srednjega intenziteta da bi se oblikovalo i ojačalo tijelo, prvenstveno mišići gluteusa, nogu i trbušnoga zida. Ta grupa mišića važna je za održavanje pravilnoga položaja tijela i iznimno korisna za bavljenje bilo kojim sportskim aktivnostima.

05
Pilates

Uporabom vlastitoga tijela i različitih rekvizita, vježbe pilatesa jačaju, izdužuju i toniraju cijelo tijelo te ga dovode u pravilnu ravnotežu. Tehnike disanja oslobađaju od stresa, istežu tijelo te povećavaju izdržljivost, snagu i koordinaciju.

naši treneri

Dominik Guštin

TRENER FITNESSA

Prvostupnik je fizioterapije i student 3. godine studija Kondicijska priprema sportaša na Kineziološkom fakultetu. Izlagač je i sudionik konferencija na temu prevencije i rehabilitacije sportskih ozljeda te kondicijske pripreme sportaša.

Marina Lidija Kalebić

TRENERICA FITNESSA

Studentica je 5. godine studija Usmjerenje kondicijske pripreme sportaša na Kineziološkome fakultetu i završila je edukaciju za medicinskoga masera.

Treninzi su uvijek na visokoj razini, kao i naši treneri.

Da bi trening bio uspješan, važno je skrojiti ga po mjeri osobe kojoj je namijenjen. Treneri Agram Cluba vrhunski su profesionalci maksimalno posvećeni Vašim individualnim potrebama.